Skip to main content

Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door site42 met de grootste zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Site42 verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door site42 worden aangeboden. Wijzigingen m.b.t. producten, diensten en/of tarieven kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Site42 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Site42 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van site42 opgenomen informatie en tarieven. Hoewel site42 alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is site42 niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

disclaimer site42 webdesign

Verwijzingen naar sites die niet door site42 worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel site42 uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door site42 worden onderhouden wordt afgewezen.

disclaimer site42 webdesign

Verwijzingen naar sites die niet door site42 worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel site42 uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door site42 worden onderhouden wordt afgewezen.