site42 weBDesign, weBDesign done right.

 • website design
  Website ontwerp en bouw

  dus u wilt een website laten maken

  Uw website laten bouwen door site42 betekent o.a. dat u een website krijgt die goed vindbaar is in Google en perfect functioneert op elk (mobile) device.

  Ik ben gespecialiseerd in Joomla websites. De content van een Joomla website kunt u, desgewenst, op eenvoudige wijze zelf beheren/onderhouden. Als u een tekstverwerker kunt bedienen kunt u ook met Joomla uw website onderhouden. U heeft enkel uw browser nodig; met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op het administratie-gedeelte van uw website. Vervolgens kunnen teksten en afbeeldingen aangepast, aangevuld of verwijderd worden.

  Hoeveel u dat gaat kosten?
  Mijn starttarief voor een nieuwe website bedraagt € 500,-

  Uit ervaring weet ik dat ik de nodige tijd bezig ben uw nieuwe website in CMS (Joomla) op te bouwen. Dit proces neemt, naast het ontwerp van uw website, een zodanig aantal uren in beslag dat ik minimaal € 500,- vraag voor het maken van een complete site.

  Afhankelijk van uw wensen/eisen kan de website tegen meerprijs uitgebreid worden met extra content en/of functionaliteit, denk bijv. aan een foto-album, agenda of reserveringen module, banners.

  Extra's o.b.v. uurtarief à € 50,-

  (genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW)

 • website onderhoud
  Website onderhoud

  site42 zorgt dat uw website technisch altijd up to date is

  Net als uw auto heeft ook uw website regelmatig technisch onderhoud nodig.
  U kunt hiervoor een Joomla update abonnement bij site42 nemen.

  Gemiddeld 5 à 6 keer per jaar brengt Joomla.org een (veiligheid)update uit.
  Het is van belang dat deze updates op uw (Joomla) website geïnstalleerd worden. Ook van evt. extra geïnstalleerde componenten (bijv. een nieuwsbrief component) verschijnen regelmatig nieuwe releases. Deze releases bevatten evt. bugfixes en nieuwe functionaliteit en ook worden evt. aanwezige veiligheidslekken gedicht; u wilt immers niet dat uw website gehacked wordt!

  Met een Joomla update abonnement hoeft u zich geen zorgen te maken over o.a. de veiligheid van uw Joomla website.

  U bent ervan verzekerd dat uw website steeds op de nieuwste release van Joomla draait (binnen de versie van Joomla die u gebruikt). Binnen 48 uur nadat een (veiligheids)update voor Joomla of een component is uitgekomen wordt deze op uw website geïnstalleerd.

  De kosten per maand voor het Joomla update abonnement bedragen slechts € 10,00.
  • Het Joomla update abonnement kunt u elk gewenst moment laten ingaan.
  • Het abonnement wordt afgesloten voor de periode van een jaar.
  • U ontvangt een e-mail aan het einde van de abonnementsperiode met een factuur voor een nieuw Joomla update abonnement.
  • Het abonnement wordt het verlengd met een jaar als u deze factuur betaalt ..
  • Het abonnement eindigt automatisch als u de factuur niet betaalt..

  (genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW)

 • website contentbeheer
  Website contentbeheer

  site42 kan desgewenst ook uw website content onderhouden

  U kunt op eenvoudige wijze de inhoud van uw Joomla website zelf onderhouden. Hiervoor heeft u geen aparte software nodig en kennis van HTML of een andere programmeertaal! Als u een tekstverwerker kunt bedienen kunt u ook met Joomla uw website onderhouden. U heeft enkel uw browser nodig; met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op het administratie-gedeelte van uw website. Vervolgens kunnen teksten en afbeeldingen aangepast, aangevuld of verwijderd worden.

  Indien u op (on)regelmatige basis de content van uw website wilt updaten maar u heeft geen tijd of u heeft gewoon geen zin om u in de materie van contentbeheer te verdiepen, neem ik dit werk graag voor u uit handen.

  Voor het aanpassen van teksten of het plaatsen van nieuwe teksten of foto's breng ik de benodigde tijd in rekening.

  Mijn uurtarief is € 50,00 per uur met een minimum van een kwartier (€ 12,50).

  (genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW)

 • website hosting
  Website hosting

  Site42 regelt de webhosting en registratie van de domeinnaam voor uw website

  Naast een webhosting account heeft u ook uw eigen, unieke, domeinnaam nodig. Site42 kan dit voor u regelen. Voor het registreren van domeinnamen en het hosten van uw website beveel ik mijn eigen weBHoster aan:
  Eurodomein. Goede service en een brok ervaring: actief sinds 1999.

  Eurodomein.net

  voor uw domeinregistratie en een webhosting-account met voldoende webruimte, email, dataverkeer, etc. en tevens uw partner voor Hosted Exchange; meer informatie vindt u op www.eurodomein.net

  Wanneer u al een hostingprovider heeft kan ik voor u Joomla! installeren bij uw eigen provider. Uw hostingprovider dient het CMSpakket Joomla! te ondersteunen.